Hammamet-Tunesie

Vandaag boodschappen gedaan in Hammamet, met de auto, alles is goed gegaan, geen schade, gelukkig. Films gekocht in een videazaak voor 2 dinar = 1 euro per stuk. Ze worden hier allemaal gecopieerd en gewoon verkocht. Moet je in Nederland eens doen. Ga je de cel in. Fred is nu vlees aan het bakken, gekocht bij een heel klein slagertje. Benieuwd of het goed smaakt. Ook hebben we een grotere schotel aangeschaft, 100 cm. omdat we denken dan meer kant te maken Nederland te kunnen ontvangen via de sateliet. (schotel+steunen+ontvangertje 35 dinar=17,50 euro!!!!Morgen vertrekken we naar Monastir New Fishing Harbour, waar we tot ongeveer 1 april op de kant gaan. Het is een redelijke grote visserij/werkhaven en er staan nog wat buitenlandse jachten op de kant. Ook is er een shop waar je bootmaterialen kunt kopen. We zijn afgelopen maandag wezen kijken met de auto……..  (zie autorijden in Tunesie) Gelukkig is er ook een toilet en douche en we hebben electra en stroom. Dit is voorlopig het laatste stukje op ons weblog,want we weten nog niet wanneer we internetcontact hebben in Monastir.

                                                                               pa060001

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>