Monastir

Monastir is als een ui met verschillende schillen. Ingeklemd tussen zee en zand. Een toeristenlaag, appartementen, hotels, jachthaven, moderne restaurants waar hier en daar zelfs alcohol geschonken wordt. Daarbinnen de stad, daarbinnen de Medina, de ommuurde binnenstad, bruisend met vele winkeltjes. Het hart is de Souk, de overdekte markt. Heel groot en een genot om, al kookliefhebber,  in rond te lopen. Boodschappen doen wordt een avontuur. Wat is het, hoe smaakt het, waar doe ik het in en wat kost het.

Eindelijk dat AH gevoel kwijt. Als ik die AH vent voor zijn schappen zie “joggen”, lach ik me rot. Er is hier maar een merk en dat is oorspronkelijk.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>