Eindelijk een brommer gekocht

Eindelijk hebben we een brommer.  Voor 500 dinar (= ong.250,00 euro) Kunnen we lekker tot april 2011 op rond scheuren. Daarna verkopen we de brommer wel weer aan een Tunesier. Toch wel een leuk verjaardagskadootje voor Fred, die morgen, 29 oktober, 60 jaar jong wordt. Ja, ja, waar blijft de tijd.  Buitenom mijn uiterlijk kan ik nu lekker meedoen met de lokale bevolking. Als ik naar de markt ga, kan ik mijn werkkleren aan laten. Is te merken aan de prijzen. Blend in. Tunesiers zijn ontzettende aardige mensen, goedlachs en over het algemeen tevreden met hun bestaan. Een verademing na al die over de top arrogante Italianen en Spanjaarden. Tunesie heeft ons hart gestolen. Ongecompliceerde mensen met 1  doel: Laten we het allemaal  gezellig houden. Op straat zie je weinig gesluierde vrouwen. Als je alleen naar de mensen kijkt is het  bijna westers. Als je naar de infrastructuur kijkt (buitenom de toeristenplekken) is het slecht. Toen ik laatst te voet een stuk afstak kwam ik wel vuilnishopen met geiten en schapen (ernaast/erop) tegen. Het niet gepimpte Tunesie. Het ene staat ten dienste van het andere en samen maken ze er toch iets leuks van!!!! 

                                                                                  pa280002

                                                                           

mooi brommertje, toch?

mooi brommertje, toch?

                                                                              

al vast vlaggetjes opgehangen voor DE grote dag

al vast vlaggetjes opgehangen voor DE grote dag

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>