Portoscuso (Sardinie)

Inmiddels liggen we nu 6 dagen in Portoscuso, een leuk klein dorpje. Het weer is minder leuk. Noordwestenwind, hard tot zeer hard en koud. We willen naar Menorca en dat is precies waar de wind nu vandaan komt. We wachten dus op een “weather window” waarin we een paar dagen wind uit oostelijke richting willen hebben. Het lijkt erop dat we morgen, vrijdag 6 mei, kunnen vertrekken. 200 mile westwaarts, 2 dagen en 2 nachten, ongeveer) Gisteren weer even naar mijn favoriete slager geweest. Hij kwam aanlopen, sloeg een arm om me heen en zei: “we gaan eerst koffie drinken. Dan de slagerij maar een half uurtje langer dicht!” Natuurlijk praten over vlees en koken, een passie van veel Italianen en van mij. Nadat hij een stel geweldige lamskoteletten afgesneden had, deed hij, als bonus, er nog even een halve meter Sardijnse worst erbij!. Leuk he. Vanaf morgen zijn we weer even internetloos, dus alleen berichten via sailmail (ONLY TEXT!!!!!!!) p.s. Onderweg weer een tonijn vangen????????

imag0030

hoeveel koteletjes wil je hebben?

                                                                                                                                          

                                                                                                                                                           

ziet de boot er niet fantastisch uit???

ziet de boot er niet fantastisch uit???

prachtig pleintje in Portoscuso

prachtig pleintje in Portoscuso

       

nog een beetje "oud" vlakbij de haven

nog een beetje "oud" vlakbij de haven

  

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>