Van Isla Colom (menorca) naar Puerto Soller (mallorca)

De dag erop naar Mahon gezeild, (klein stukje) en een plekje gezocht bij Sunseeker Marina. Een grote natuurlijke haven, inham (Mahon) met mooie glooiende hellingen. Ik zag een paar Spanjaarden vreselijk klooien met een schroevendraaier, (terras aan het verbouwen). Ik kon het niet aanzien en heb hen mijn accuboor(schroef) machine geleend. Werd met zeer veel dank aanvaard. We moesten meteen bij ze komen eten, die avond. Wat willen we eten?  Paelle dus. Heerlijk.

aan de kade bij Marina Sunseeker, Mahon

paella eten bij Captain Scott, Mahon, Menorca

 

Ook daar ontmoetten we Miguel, een aardige Spanjaard. Hij heeft een hotel te koop en we moesten komen kijken. De volgende dag met Miguel in zijn auto nar Cala Porter. Het hotel staat op een schitterende locatie (qua uitzicht) maar nogal ver weg van het strand. Daar komen de toeristen toch voor. Bovendien vinden we 2.2 miljoen euro net iets te veel voor een behoorlijk uitgewoond hotel. Een jonge ondernemer (met heel veel geld) zou er best iets moois en moderns van kunnen maken. Totaal oppervlak is 1000 vierkante meter en 20 kamers. 3 terrassen, een grote living een grote keuken en een barbeque met bar op een van de terrassen.

uitzicht vanaf het hotel op het strand

 

uitzicht op de Middellandse Zee

uitzicht op 1 van de terrassen vanaf een ander terras

uitzicht vanaf de boot

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>