vervolg Mahon-Puerto Soller

wo. 11 mei 2011. Weer geen wind, dus motoren. Ankerplek opgezocht, Cala son Saura 39.55.5N-3.53.6O, helemaal verlaten, geen hotels, geen eettentjes, alleen maar 2 strandjes midden in een natuurgebied. Dus de volgende dag maar door naar Puerto Soller, helaas weer geen wind, dus…..We liggen nu weer op ons oude stekje. (vorig jaar hebben we hier 5 weken voor anker gelegen om het WK-voetbal te kunnen zien op de kant.)We werden gelijk beloond met een “lekkere”deining, gevolg van een storm (Tramontana,hoog ten westen van Frankrijk en een laag bij de golf van Genua, geeft noord tot noordoostenwind, 7, 8 en 9 Bft.ten noordoosten van Menorca, Lion, Provence en Golf van Genua), 2 dagen behoorlijk wiebelen. Onze magnetron heeft het begeven, dus een mooie aanleiding om naar Palma te gaan, (even verlost van het schommelen) om een nieuwe te kopen. We houden het hier nog wel een tijdje vol, zeker tot aan de finale Champions League op 28 mei. Barcelona-Manchester!!!!! Misschien zien we Ien van Wierst nog op 31 mei, dan komt ze weer terug uit Nederland.

 

nieuwe wasemkap, magnetron en oven, mooi he?

voor anker in de baai van Puerto Soller, Mallorca

prachtige ankerplaats baai Puerto Soller

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>