Barbequen op de boot

Een lang gedroomde wens van ons hebben we in vervulling doen gaan. Na het kookgebeuren binnen, hebben we ook het “buitengebeuren” aangepakt. Een super “MAGMA” barbeque op gas en lavasteentjes, die we beter van Isla Vulcano mee hadden kunnen nemen, voor niets i.p.v. 20 euro voor een doosje!!!! We zijn klaar voor de Carieb. (en waar dan ook) De vissen zijn niet meer veilig voor ons. Alles gaat erop. Heeeeeeeeerlijk!!!!!! (scheelt ook een hoop afwas)

inwijding van onze nieuwe bootbarbeque

 

 

 

 

 

 

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>