Puerto Soller, Andraix(Mallorca) oversteek naar San Antonio,(Ibiza)

Dinsdag 31 mei vertrokken uit Puerto Soller, richting Andraix, aan de zuidwest kust van Mallorca. Heerlijk zeilweer. In de baai van Andraix 1 nacht voor anker en de volgende dag om 0600 eruit om de oversteek naar Ibiza te maken en om bij daglicht aan te komen.  Helaas, te weinig wind om te zeilen en tegen, een opbouwende zee van achteren, veel bewolking en regen!!!! Geen prettige oversteek met ontzettend veel geschommel.(ondanks gereefd grootzeil voor de stabiliteit)  Bij alles wat je doet, moet je je goed vasthouden om je niet overal aan te stoten. Om ong. 18.00 voor anker in de baai van San Antonio. Wat een rust. Voorlopig blijven we hier weer een tijdje liggen en dan……zien we wel

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>