vervolg Almerimar

Vrijdag kwam de zeilmaker (Zuid Afrikaan) de genua terug brengen. Alle stiksels nagelopen, achterlijk over de hele lengte gedubbeld en het onderlijk versterkt. Zo kan de genua er weer een tijdje tegen. Ook werd het nieuwe kwadrant afgeleverd. Degelijk stukje werk. Helaas is er pas maandag tijd om de noodstuurinrichting aan te passen.( zie voor het gebroken kwadrant Torrevieja-Almerimar 22-6-2011) Van de ene kant weer niet zo erg, want de komende dagen komt de wind stevig uit zuid-west en daar moeten we ook naar toe, van de andere kant, we willen weg/verder!!! Helaas horen dit soort wachtpartijen ook bij het zeilen.

nieuwe stalen kwadrant

in de werkplaats van de Inox-man

nieuw kwadrant geplaatst

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

op een terrasje voor de boot

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>