la coruna (spanje) porto (portugal

p8140001

Eindelijk  kunnen we weer internetten met foto’s nu we in Porto (portugal) in de haven liggen. Deze keer dankzij Vodafone.                                                                                       p8070010

p8070039-2

p80700571

In La Coruna is, na 5 dagen, ons pakketje gearriveerd met het pompmenbraam. Meteen de zelfde dag gerepareerd, net zoals het lummelbeslag van de giek, die was losgekomen van de mast. Nieuwe popnagels en het zit weer vast. (wel eerst even het zeil  en de giek eraf en zo ben je een hele dag lekker bezig.)

p8090004

Van La Coruna zijn we naar Camarinas gezeild. Daar alleen maar een nachtje voor anker gelegen, de volgende dag verder naar Muros. Mooie baai en mooi klein stadje. Drie dagen heerlijk genoten van het prachtige weer in de baai van Muros. Ook nog even met de bijboot naar Noia geweest. 7 mile heen, ging hartstikke lekker,  golfjes achterop en laag, maar op de terugweg meer wind en golven voorop. Ontzettend nat geworden. Maar wel heel leuk.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>