voor anker in de baai van La Linea(Gibraltar)

Afgelopen dinsdag zijn we voor anker gegaan vlakbij de marina Alcaidesa. We waren er flauw van. Het is een hele grote marina, maar er is niemand aan boord en ligt voor meer dan de helft leeg. (en kost ook nog eens 25,00 euro per nacht, dus reken maar uit) Voor anker wachten we op de strips voor de luiken en de trapkanten. Op de een of andere manier komt het pakket maar niet onze kant op. Eerst waren er problemen met de toelevering van de spullen, verkeerde maten opgestuurd naar de Metaalwinkel. Vervolgens is er een verkeerd adres op het pakket gekomen en weer retour naar de Metaalwinkel. Afgelopen woensdag is het opnieuw verstuurd, maar nu ligt het al 2 dagen bij TNT in Nederland, klaar voor verzending naar het buitenland. We wachten nog maar even, kunnen voorlopig door het weer toch nog niet vertrekken en hopen er het beste van. Ondertussen zijn we druk bezig de boot oceaanklaar te maken. Alles wat open kan door middel van slotjes beveiligd, fourageren, boot poetsen, kijken naar de weerssituatie en ons verdiepen in hoe we het beste door de straat van Gibraltar komen (ivm. oost en west gaande stroming en de wind) en verder richting Canarische eilanden. Hier waait het vandaag 6 a 7 Bft. in de baai en de windgenerator maakt overuren. De vloer ligt er inmiddels geheel in en alle naden zijn mooi dichtgekit. Nu nog de luiken voorzien van strips en de traptredes van trapkanten.(als ze nog komen) Als het pakket weer retour gestuurd wordt, laten we het naar Alice in Utrecht sturen en zij kan het dan weer naar ons opsturen, zodra we weer ergens een vast adres hebben.

zijn we nu in Engeland? Deze telefooncel staat dus in Gibraltar

van vies donkerrood,(meer dan 20 jaar oude marmoleum) naar lichtgrijze PVC-vloer, gekocht bij de Gamma in Roden

zo zag de oude vloer eruit met nog de koperen strips op de luiken

voor anker met uitzicht op THE ROCK

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>