T-profielen en trapkanten eindelijk binnen

Dinsdag was het dan eindelijk zover. De geanodiseerde trapkanten en t-profielen zijn eindelijk gearriveerd. Meteen aan de slag. Altijd weer meer werk dan je denkt. Vanochtend zouden we verder met de t-profielen, bleek dat het toilet geen water meer van buiten ingevoerd krijgt. Scheisse!!!!!(Fred vloekt altijd in het duits, als er weer eens iets is met die Deutsche Scheissmachine!!!) Slang eraf, komt wel water uit, dus die zit niet verstopt. Toiletpomp maar weer eens helemaal uit elkaar gehaald. De impellar draaide los van de messing kern. (nota bene 3 a 4 maand geleden nieuwe erin gekomen) 2 gaten getapt, 2 boutjes erin gedraaid om te fixeren, pomp weer in elkaar en……het werkt weer. Hoera. Ben je dus wel even meer dan 5 uur mee bezig. Maar weer verder met de luiken. Morgen maken we alles af. Dan naar de weersberichten kijken, wachten op oostenwind en gaan met die banaan. Canaries, here we come.

luiken voorzien van T-profielen

Kostat "on the rocks"

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>