Las Palmas, Gran Canaria, Canarische eilanden.

We liggen inmiddels al 8 dagen in Las Palmas, in de marina. De tijd vliegt. Het is een fijne marina om te liggen. Vaak (gelukkig) halfbewolkt met een redelijke frisse bries uit het noord kwadrant. Een gezellige Sailors Inn met mensen waar je eens lekker mee kunt kletsen. Zoals met Jolanda en John van de JOHO. Hebben we een paar avonden heel gezellig mee doorgebracht. Ze zijn nu in Nederland, maar we zien ze onderweg vast weer terug. We voelen er steeds meer voor om toch via de Kaap Verden richting Brazilie te gaan. Hier in Las Palmas moeten we, vanwege de start van de ARC-Rally, aan het einde van de maand weg. Eerst gaan we naar Tenerife om ook het reddingsvlot te laten keuren. (kon hier niet, omdat achteraf bleek, oh, klungels, dat de enige mensen die een certificaat hebben om het vlot te keuren op vakantie zijn) Daarna naar La Gomera en waarschijnlijk La Palma. Gas hebben we weer voor een half jaar. (achter de Texaco stond een blauw busje met een Duitse man, die voor je kan regelen dat buitenlandse flessen gevuld worden!!!!!Wel moet je vervoerskosten betalen, want het vulstation is 20 km. verderop, maar nog altijd goedkoper dan met een taxi heen en terug als ze al gasflessen willen transporteren) Op Tenerife brengen ze de boodschappen aan boord, dus gaan we daar echt stouwen. Vandaag de oude stad van Las Palmas, Vegueta en Triana, bekeken en nog even een I-pod gescoort van 160 Gigabyte.

Plaza de Santa Ana

Catedral de Santa Ana

 

Plaza de Santa Ana

 

Voor de blindengeleidehond van Wim (broer van Marian) hebben ze hier alvast een standbeeld gemaakt

hoezo Grandeur...........

nog zo'n prachtig gebouw

nog een standbeeld voor Fabio

 

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>