Tenerife, Santa Cruz en La Laguna

Vrijdag 23 september zijn we eindelijk vertrokken uit Las Palmas, Gran Canaria. Het werd wel weer eens tijd om te zeilen. Om 8.30 uur vertrokken, aangekomen en deze keer bijna alles gezeild, om 18.00 Heerlijk weertje, mooi windje, zo’n 20 knopen, ruime wind.De hoogste berg van Spanje, El Teide (3718 meter) op Tenerife hebben we door de wolken helaas niet kunnen zien. Vandaag zijn we met de tram naar La Laguna geweest.(www.visitlalaguna.es) Hoog boven Santa Cruz en zo’n graad of 10 kouder. Wel mooi en oud, maar toch niet te vergelijken met onze steden, (Amsterdam, Groningen, Utrecht) en vissersstadjes, zoals Medemblik, Enkhuizen en Hoorn.

dit is natuurlijk ontzettend mooi. In La Laguna is het heel erg groen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

een grote binnentuin in een oud huis in La Laguna

 

 

het lijkt een kasteeltje, maar het is een arthouse

 

 

 

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>