Dagje weg met de auto en maandje weg naar Nederland……..

3 oktober hebben we, samen met Ludo uit Belgie, een auto gehuurd en zijn we de bergen in gegaan van Tenerife-Noord. Aangezien Ludo dezelfde vlucht heeft naar Maastricht op 4 oktober, was het wel handig om samen een auto te huren en de volgende ochtend om 0.400 naar het vliegveld van zuid-Tenerife te rijden in plaats van met de taxi te gaan. Wij zijn dus weer in Nederland. Wonen nu even bij Alice en Jasper in Vleuten en helpen ze met de verbouwing van hun huis. 1 november moeten ze over en voor ons was het nog te vroeg om naar de Kaap Verden te gaan. Dat doen we in december. Eerst gaan we nog naar La Gomera en La Palma, tenminste, als er geen vulkanische uitbarsting komt……(zoals op El Hierro) 4 november vliegen we weer terug naar het heerlijke warme weer.

prachtig gebergte en zeer groen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

uitzicht op de noord-west kant van Tenerife

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

in de verte de hoogste berg van Spanje, de El Teide, 3718 meter!!!!

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>