Van Marina Tenerife naar Marina San Miguel

Dinsdag 8 november eindelijk weer eens het water op. Heerlijk weer, maar helaas geen wind en wel wat swell. Gisteren is ons reddingsvlot gekeurd afgeleverd, dus, gaan. Fred probeerde weer eens een visje aan de haak te slaan, helaas, weer niet gelukt, dus maar wat uit de vriezer gehaald om te eten. Spaans gehakt. Marina San Miguel ligt pal tegenover de golfbaan, het enige groene stuk in de buurt. Voor de rest alleen maar resorts. Nou jah, morgen of overmorgen gaan we naar La Gomera, naar San Sebastian Marina, tenminste, als er plek is. We wilden eigenlijk naar Marina Colon, hebben vanmorgen gebeld, geen plaats. Zo gaat dat hier, helaas.

                                              

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>