La Gomera

Woensdag, 9.11.2011 zijn we overgestoken van Marina San Miquel (Tenerife) naar Marina San Sebastian op La Gomera. Weer een prachtige, warme dag en dus geen wind.  Pas 5 mile voor de haven begon het wat te waaien, 8 a 10 knopen, maar toen hadden we geen zin meer om te zeilen. Wel voor de kust van Tenerife-zuid een paar short-finned pilot wales van een meter of 3 gespot. Helaas te ver weg voor een mooie foto. Gelukkig hadden we om 09.00 de marina gebeld voor een plek, maar goed ook, want het is behoorlijk vol. Duitsers, Zweden, Belgen, Engelsen, Canadezen, Amerikanen, en wel 7  Hollandse jachten. De meesten gaan van hieruit naar de Kaap Verden of in 1 keer naar de Carieb. Vanavond zijn we bij een Amerikaans stel op bezoek geweest. Zij is jarig, 25 jaar, en de boot zat helemaal vol met allerlei nationaliteiten. Ook de Lola, van Maarten en Danielle waren op bezoek. We dachten al dat ze hier zouden liggen. Zo kom je elkaar dus overal weer tegen. Van de Joho, van John en Jolanda kregen per mail bericht dat ze inmiddels aangekomen zijn op de KaapVerden. Helaas weer geen foto’s wegens de zeer trage verbindingssnelheid. (7.2 mb) (vandaag, vrijdag 11.11.2011 eindelijk wel gelukt)

van Tenerife naar La Gomera, met op de achtergrond de El Teide 3718 mtr

                                                                  

dit stuk plastic zat in onze schroef, maar konden we met de pikhaak vanaf de boot verwijderen.

                                                      

 
marina san sebastian de la gomera

                                                                   

achter de marina ligt dit strandje met uitzicht op de El Teide

                                                           

kastelen bouwen met zwart zand

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>