naar Paramaribo-Suriname

Wij zijn er klaar voor. Vandaag de voorraden aangevuld, diesel gehaald, uitgeklaard. Morgen nog de bijboot op het voordek en alles vast zetten binnen en buiten. Dan vertrekken. 1900 mile te gaan. Volgens de gribfiles noordoostenwinden tussen de 10 en 25 knopen. We denken er 2 weken over te doen.  De diepvries ligt vol met zelf gemaakte gerechten in bakjes, die we in de magnetron warm maken. Lekker makkelijk. Vooral als we veel swell-golven krijgen is het haast niet te doen om gewoon te koken. Lekker luxe. We hebben er zin in. Na 2 weken hier geankert te hebben, willen we wel weer verder. SURINAME, HERE WE COME EN ALS HET TOEVALLIG OUDJAAAR IS, GAAN WE WEL OP DE VUURPIJLEN AF.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>