porto (lexoeis)

donderdag 28 aug, het oude centrum van Porto bezocht. Met de stadsbus heen en terug langs de Douro en de Atlantische oceaan. Mooi gedeelte van Porto, maar wel veel leegstand en oude vervallen pandjes. Met onze boot kun je niet aanleggen in Porto zelf. De kades aan de Douro zijn gereserveerd voor boten die tripjes maken met toeristen. Vandaar dat we in Lexoeis in de marina liggen, ongeveer 17 km.van Porto. Vandaag blijven liggen want buiten waait het 7 Bft. en een deining van 3 meter. Morgen willen ze ook nog veel wind en deining hebben, dus gaan we zondag verder naar Aveiro.

p82700031

kleine smalle straatjes in Porto

kleine smalle straatjes in Porto

p82700071

de eifelbrug over de Douro

de eifelbrug over de Douro

de kade aan de Douro

de kade aan de Douro

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>