Tobago, waterval en regenwoud

Gisteren (vrijdag 10 februari) hebben we samen met Erik en Ella een auto gehuurd. Om 0.800 in de bijboot naar het strand, boot op het strand slepen en vast gezet aan een hek, anders ben je je bijboot met hoogwater kwijt, want zover komt het water, lopen naar de autoverhuur, was naar de wasserette en naar Scarborough. Erik en Ella willen verder naar Charlotville en hebben daar een permit voor nodig, wij gaan maandag naar Trinidad en moesten weer uitklaren. Weer een paar uur verder om alles te regelen. Eindelijk op weg naar de ARGYLE WATERFALL, vlakbij Belle Garden. De gids, Danny, is bij ons in de auto gestapt en heeft ons tot vlakbij de waterval gebracht. Nog even 10 minuten lopen en………

argyle waterfall

                                                                 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>