Carnaval op Trinidad

Vanochtend zijn we om 0.500 uur opgestaan. Om 0.600 uur met de taxibus naar Port of Spain, de hoofdstad van Trinidad. Omstreeks 0.800 uur begon de “Grande Parade”. Het is niet te geloven wat je ziet, hoort en voelt. Een lange bonte parade van fraai aangeklede carnaval groepen. Grotendeels dames, dik, dun, mooi,(de meeste) en oerlelijk. Kan allemaal niet schelen, het swingt de pan uit. De groepen worden begeleidt door trucks met opleggers met een knots van een generator en voor de rest helemaal volgebouwd met luidsprekers. En luid zijn ze!!!! Door de drukgolven van het geluid ga je vanzelf mee bewegen. Na een paar uur hebben we een decibel-pauze genomen bij een chinees restaurant, met airco. We verstonden hem eerst niet,en dat kwam niet omdat hij chinees sprak! Om een uur of 3 waren we weer op de boot. Totaal suf gecarnavalt. Morgen weer aan de slag met de werkzaamheden aan de boot. Meer foto’s komen later.

                                                                                                                                                                                 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>