Trinidad, wachten op onze zeilen en andere zaken

Wij liggen nu bijna 2 weken in Chaguaramas, Trinidad, Tropical Marine. Inmiddels hebben we een nieuwe chargemaster over laten komen uit Amerika en geinstalleerd. Het werkt, dus eindelijk kunnen we de accu’s weer opladen. De Mass/combi wordt nagekeken en misschien gerepareerd. De zeilen worden, als het goed is, woensdag afgeleverd. Dan is het wachten op de nieuwe roerstandaangever en wieltjes voor achterop de bijboot. Kunnen we wat beter het strand op rijden en hoeven we niet meer te tillen. Ook hebben we een cover laten maken voor de bijboot. Wanneer je dat niet doet, gaan de naden van de bijboot hier in de Carieb, binnen 2 jaar los zitten. Nou, een heleboel te doen en zo.  We denken nog 1 a 2 weken hier te moeten liggen en gaan dan verder naar Grenada en noordelijker. Foto’s volgen later.

verwijderen van de Mass/Combi om plaats te maken voor de Charge-Master

                                                                    

Fred in de bijboot in Tropical Marine, nog zonder cover

                                                           

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                        

dit was ons uitzicht op Tobago, Store bay, het strand van PigeonPoint

                                                       

Erik gaat anker op, richting Grenada. www.vrijheidismogen.nl

                                                   

barbequetentje bij Buccoo Reef, Tobago

                                                       

zonsondergang bij Buccoo Reef, Tobago

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>