13.06.2012-29.06.2012 Spaanse Water-Curacao

Denemarken-Nederland 0-1, Nederland-Duitsland 1-2, gekeken bij cafe “Bijna Thuis” zeer druk en zeer heet. De 2e helft toch maar gaan kijken bij de vissershaven.(In de rust snel met de auto heen gereden)¬†Daar waait het tenminste en is alles open en overdekt. Veel beter. Portugal-Nederland 2-1 ook gekeken bij de vissershaven en iedereen in het oranje, incl. de Curacaoenaren. Gezellig. Waarom kunnen die jongens niet gewoon winnen? Gisteren nog Duitsland-Italie gezien. Spannende wedstrijd. Wel zijn er nu al veel minder mensen en vooral Hollanders, die gaan kijken. Benieuwd hoe het zondag is, de finale, Spanje-Italie.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>