13.08.2012 Spaanse water

Inmiddels is er weer het een en ander veranderd. We gaan tussen 1 oktober en vertrek naar Nederland (9 oktober) op de kant bij Curacao Marine, Willemstad. Wel het onderwaterschip schoonmaken en de boot voorbereiden voor langdurige stilstand, maar het echte werk doen we eind 2013. Dus, de boot gaat meteen naar de long-stay.(scheelt veel geld aan transportkosten van werkgebied naar long-stay en andersom) Mochten we nog moeten overnachten, dan zijn hier mogelijkheden zat. Het onderwaterschip en vooral de schroef en het roer is weer “schoon”. Al duikend met een 10 meter lange slang, geleend van Ben van de Giggles. We laten er nu een voor onsĀ zelf maken. Je kunt zo veel vrijer bewegen onder het schip. De fles ligt, vastgemaakt aan de boot, in het water. De ideale oplossing. We kunnen nu weer varen en sturen!!!!. Wel zo’n prettig idee. De dagen rijgen zich hier aaneen met etentjes over en weer. Af en toe een “happy hour”, maar dan letterlijk maar 1 hour. En klussen aan de boot. De “to do” lijst wordt voor mijn gevoel alleen maar langer dan korter! Maar ja, iedereen weet, koop een boot…………!!!!!!

beetje hard met je hoofd tegen de houten rand aan zitten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

dus, hoofdsteuntjes maken

 

 

 

 

 

 

 

 

 

zie hier het resultaat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

hapje eten bij Harald uit Oostenrijk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

weer eens een mooie zonsondergang

 

 

 

 

 

 

 

 

 

gezien vanaf onze boot

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Harald bij ons aan boord om weer eens een hapje mee te eten

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Frits en Rheinhilde van de Bella Ciao liggen voor ons.(blauwe cat)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>