17 september 2013 plamuren en verven…..

In dit bloedhete weer is het haast niet te doen, althans voor ons niet, om de hele dag aan het werk te zijn.
We staan om 07.00 op en om 08.00 aaan het werk. Dan is het nog niet zo heet en is het staal nog niet opgewarmd door de zon, waardoor het plamuren en verven wat beter gaat. Vandaag dus ook, maar om 9.30 begon het keihard te regenen. Heb je dat weer.
Nu wachten we maar weer tot een uur of zes, als de zon onder gaat en we in de schaduw kunnen werken. Zelfs dan is het hot, hot, hot. In de tussentijd maar een beetje relaxen of binnen met de airco aan wat doen of gewoon een middagslaapje. Ook “eventjes” naar de winkel of om iets te regelen is zeeeeer vermoeiend. In tunesie hadden we daar helemaal geen problemen mee en waren we elke dag de hele dag aan het werk bij zo’n 20 graden en bijna altijd droog. We zijn dus wel wat langer bezig en hopen toch ov 2 weken in het water te liggen. Dan volgt uiteraard de rest: motor, aggregaat, watermaker, zeilen etc. etc. Binnen 1 week weg?
Laten we het hopen.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>