26 september 2013, bootje is klaar

veel werk, vooral met deze hitte, maar zeer tevreden over het resultaat

Eigenlijk zouden we vanmiddag het water in, maar omdat men met een motorboot langer bezig was dan gepland, zijn wij morgen de eerste. Eindelijk. Gewoon weer in het water, eerst even de box in, alles zeil-en vaarklaar maken en dan naar Bonaire. Daar aan de mooring, ankeren mag niet vanwege het vele koraal, hopen dat er een mooring vrij is, anders eerst de marina in en wachten op een vrije mooring, dan zwemmen, snorkelen, niets doen, terrasje pakken, naar Albert Heyn, ja ook op Bonaire is er een, en heeeeeeeel lang niets doen. We moeten toch wachten tot december, dan is het hurricaneseizoen voorbij en kunnen we naar Jamaica en Cuba. Tenminste, dat is het plan. Welke kant we opgaan, weten we nog niet. Kan linksom, rechtsom of in 1 streep. Alles afhankelijk van de wind en het weer. We zullen het zien. In ieder geval is de boot er klaar voor, maar wij?????

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to 26 september 2013, bootje is klaar

  1. Ben says:

    Wat ziet de boot er weer mooi uit!
    Welverdiende vakantie lijkt mij, veel plezier, en wat een mooie vooruitzichten: Jamaica of Cuba, tis wat al die keuzes…….

    Hier bereiden we ons voor op de herfst……appeltjes, tomaten, bascilicum plukken…jongens weer naar school, en Ineke komt in Groningen wonen. Mooie nieuwe fase…

    Gr. Ben

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>