14.11.2013-24.11.2013 Bonaire

bij de Slavenhuisjes.

Alice en Amelie zijn hier nu meer dan een week aan boord en we vermaken ons prima. Elke dag zwemmen, met de bijboot naar het mooie strand van Klein Bonaire, naar AH voor de broodnodige boodschappen, heerlijke ijsjes eten bij Gio’s in de winkelstraat, af en toe naar het terras, 16 november naar de Koning en de Koningin en vandaag, 23 november de intocht van Sinterklaas en heel veel zwarte Pieten. Dinsdagmiddag vertrekken Alice en Amelie weer naar Nederland en wij gaan naar Jamaica. Eerst even de weersberichten bekijken, schip en onszelf voorbereiden, uitklaren en dan gaan we.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>