09.12.2013 Aruba

lang niet gezien, nu eindelij,k tussen Curacao en Aruba, dolfijnen, prachtig

[caption id="attachment_2990" align="alignleft" width="640" caption="deze leguanen zitten op het grasveld achter ons."][/caption]

flamingo's op Renaissance Island

[caption id="attachment_2985" align="alignleft" width="640" caption="2 uurtjes zeilen met Greg"][/caption

Morgen gaan we uit de marina en gaan we voor anker liggen bij het strand. Vandaag met de bus naar Super Food, een enorme supermarkt van de JUMBO. Fourageren voor de oversteek naar Jamaica of Haiti, alleen naar het eiland Ill la Vache. We gaan niet het vaste land op in Haiti. Met de taxi terugnaar de boot, inruimen en daarna naar de wasserette. Pfffff. Valt niet mee in deze hitte. Heb ook nog 15 t-shirts voor kinderen en korte broeken gekocht bij een outlet. Bij de chinees potloden, schriften, puntenslijpers en gum, allemaal voor Ill la Vache. (Ten zuidwesten van Haiti) De Bella Ciao van Frits en Reinhilde hebben daar vorig jaar een project opgestart voor de kids en gaan daar nu weer heen om te helpen. Allemaal kleinschalig. Er zijn redelijk veel zeilboten die daar iets bijdragen ten behoeve van de kinderen van het eiland.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>