24.01.2014 diverse foto’s Haiti

Les Cayes, vaste land Haiti, vanaf de taxiboot ga je eerst in een kleine, ondiepe boot en daarna op de rug van een drager het land (vuilnisbelt!!!) op.

 

Met Frits en Reinhilde eten bij Edison. Het lijkt licht, dat is de flits. De ruimte wordt alleen door 1 lampje verlicht, verder is alles donker.

vet cool……………………..

 

Samen met Fred de Langust gehaald bij een visserman. De hele middag hebben ze in een net gehangen in het water onder de boot en later heeft Ashley Fred mee geholpen ze te koken en schoon te maken. Fred heeft er een heerlijke salade van gemaakt..

Heerlijk eten voor Haitiaanse begrippen. Pipi heeft er van genoten en ook heel veel kids. Er was zoveel over, dat Ashley alles uitgedeeld heeft.

Al dit eten heeft hij met de taxiboot moeten halen in Les Cayes. Hij is 2 x geweest. Waar het varkentje vandaan komt is niet bekend, waarschijnlijk van Ile a Vache.
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>