28.01.2014 Boca Chica, Dominicaanse Republiek

Gisteren ontvingen we, na 3 dagen wachten, ons visum voor the USA. Nu kunnen we weer plannen maken richting Puerto Rico en verder. We wilden vandaag vertrekken, maar het weer is niet oke. Morgen is de bedoeling om om een uur of 2 of 3 in de nacht te vertrekken. Minder wind en uit noordelijke richting, of helemaal geen wind, maar dan ook minder swell.

We gaan dan eerst naar Isla Saona, zo’n 50 mile oost en daarna, met rustig weer via de Mona-passage, naar Buceron, Puerto Rico.

 

op zaterdag en zondag is het hier een gekkenhuis. De hele marina loopt leeg en ze gaan allemaal in de baai ankeren, zuipen, hard varen etc. Wij liggen dan de hele dag cq nacht te dansen op het water, nog maar niet te spreken over het lawaai van de muziek van alle motorbootjes

een hele berg afgedankte waterscooters. en enkele nog te gebruiken scooters

dit is aan het strand bij Boca Chica, voor toeristen en heel veel vliegen

dit ziet er nog wel leuk uit

wij liggen aan de mooring voor Marina Zar Par

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to 28.01.2014 Boca Chica, Dominicaanse Republiek

  1. Berndt Benjamins says:

    Ongelooflijk bijzonder al die indrukken, maar wat heerlijk dat jullie al een beetje hebben uitgezocht waar wij straks ooit wél en niet naar toe hoeven gaan. ;-)
    Ik hoop dat jullie inmiddels hebben kunnen afreizen?

    Groeten van de hele familie hier,
    Berndt

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>