11.02.2014 oversteek Isla Saona Dominicaanse Republiek-Boqueron-Puerto Rico

Weer eens geen lekkere oversteek. Veel motoren en weinig zeilen en dat 20 uur lang…….Bij aankomst in Boqueron moesten we meteen met een taxi naar de douane en immigratie in Mayageuz. Maar hoe kom je daar???? Gelukkig waren daar Yvette en Vanessa. Zij hebben ons gebracht en de hele verdere week hadden we veel contact met ze. Ze hebben ons uitgenodigd om bij hun thuis te komen barbequeen. Dat was perfect. De hele familie was er en volgend jaar moeten we beslist bij iedereen langskomen.

 

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>