15.02.2014 Ponce en Salinas-Puerto Rico

Van Boqueron naar Ponce is het gelukkig maar 20 mile tegen de wind en golven in. In Ponce geankert in de baai van de jachtclub. Eigenlijk wilden we Ponce bekijken, maar we vonden de ankerplaats helemaal niets en besloten de volgende dag meteen door te gaan naar Salinas. Deze ankerplaats ligt helemaal beschut tussen de mangroves. Prachtig. Alleen als je boodschappen wilt doen, moet je 20 minuten lopen naar een grote supermarkt. Met de taxi weer terug voor maar 5 dollar.

ankerplaats Salinas-Puerto Rico

De ankerplaats is vlakbij 701 en het bestek-tekentje. We liggen hier vanaf donderdag en gaan, als de weersberichten goed zijn, verder naar het oosten.

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

One Response to 15.02.2014 Ponce en Salinas-Puerto Rico

  1. Hallo Marjan,
    Aangezien we binnenkort een feestje hebben ter ere van Herman Veenkers pensionering waren we op zoek naar oud-dames voetballers van Amicitia. Dus ook naar jou maar ik begrijp dat ik jou geen kaart hoe te sturen?? Of ben je 8 maart wel in Nederland?

    Groeten Pé en nog een hele goede reis!

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>