22.02.2014 Salinas en Vieques- Puerto Rico

Na 5 dagen voor anker te hebben gelegen in Salinas werd het weer eens tijd om verder te gaan. De volgende plek was Patillas, vlak achter het rif. Beetje wiebelig en de volgende dag teveel wind om verder te gaan, dus dagje blijven wiebelen. Nu liggen we op het eiland Vieques, prachtige ankerbaai en een gemoedelijke sfeer in het plaatsje Esperanza. Veel toeristen uit de US. Zijn net weer terug van boodschappen doen. Met de taxi heen en terug naar een redelijke supermarkt en nu bij Billy’s, waar we vrij internet hebben. (we kunnen op de boot niet internetten, geen ontvangst) Morgen, zondag, waarschijnlijk weg naar St.Thomas en dan met rustig weer de langere oversteek naar St.Maarten.

Helaas krijg ik er geen foto’s in. Volgende keer beter.

 

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>