30.03.2014 Sint Maarten-Simpson Bay Lagoon

We liggen nog steeds voor anker in de lagoon aan de Nederlandse kant. Woensdag draait de wind meer naar het oosten, i.p.v. zuidoost ( en dat is precies tegen de wind in naar Sint Eustatius) en dan vertrekken we naar Sint Eustatius. Morgen nog even naar de dieselpomp, weer even ankeren, fourageren, dinsdag uitklaren en woensdag door de brug om 8.30 uur.

Vandaag naar het spectacel van het vertrek van de Boeing van de KLM gekeken. Vlakbij waar ze beginnen met de motoren hard te laten draaien, kun je dus gewoon staan. Probleem is dat je niet kunt blijven staan op het moment dat de motoren echt heel hard gaan. Zoveel kracht komt er aan te pas. Ik was dus aan het filmen, maar werd echt weggeduwd door de enorme kracht en viel toen op het strand. Ik probeer via Youtube het filmpje aan jullie te laten zien. Eerst moet ik dan wel een snelle internet verbinding hebben. We zullen zien.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>