19.05.2014 Canouan

Een heel klein eilandje met prachtig blauw water. Helaas een beetje troebel, geen vissen gezien maar wel regelmatig een grote schildpad. Het eiland zelf is gort droog en snik heet. Alleen bij het strand is het groen. Er staat wel een heerlijke verkoelende bries op de ankerplaats. Bij Hotel Tamarind de code gevraagd om te internetten, niet gratis, 26,50 EC (ong. 7 euro) zolang als we hier zijn en dankzij onze Bad Boy zeer snel internet. Kan ik mooi ons weblog weer bijwerken. Morgen naar Horseshoe reef?

hier zie je goed het verschil in groen/bruin-bij het strand en op de heuvels.

 

 

 

 

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>