31-10-2014 update marian in nederland

Op 12 sept. aangekomen op schiphol. Eerst een weekje bij jasper en alice in de meern gelogeerd en uiteraard meteen weer een fysio opgezocht. Aangezien ons appartement in groningen verhuurd is en pas 6 okt vrij komt, eerst nog 2 weken bij dick in groningen gewoond. Meteen een afspraak met mijn huisarts gemaakt op 22 sept, voor verwijzing naar het umcg. Wachten, wachten en op 8 okt de 1e afspraak met de revalidatiearts. Ik kan pas 6 nov terecht in umcg voor verder onderzoek. Daar word ik gezien door de revalidatiearts, traumatoloog, orthopeed en plastisch chirurg. Zij gaan dan een plan maken. Ben benieuwd.
Ondertussen loop ik elke dag naar de fysiotherapeut voor behandeling aan schouder, elleboog, pols, duim, vingers en hand.
Lig daar echt wel op de pijnbank, maar wat moet, dat moet.
Elke vrijdag ga ik tot en met zondag naar roden, naar mijn moeder. Dan krijg ik in ieder geval een goede warme maaltijd. Op zondag kookt mijn broertje chris bij haar.
Gelukkig komt fred ook op 6 nov. thuis, net op de dag dat ik de afspraak heb in umcg.
De boot heeft hij afgelopen woensdag van bonaire naar curacao marine gebracht, samen met malcolm, ook zeiler, die met zijn boot in de marina van bonaire ligt. Er stond weinig wind, dus motoren.
Maandag gaat de boot eruit, de kant op, op de longstay. We hebben ook dekkleden laten maken op bonaire om de boot beter te beschermen tegen de zon en andere invloeden van het weer.
Wanneer we terug komen, is nog helemaal onbekend. We hopen binnen 1 jaar.
Ik zal de volgende keer vertellen hoe het op 6 nov is gegaan met alle artsen in het umcg.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>