maart 2017 terug in Nederland

Eind december 2016 zijn wij vertrokken naar Curacao. Nog even 1 nachtje bij Klein Curacao voor anker. Daarna naar Curacao Marine en de boot weer op de kant. Wij hebben besloten de boot te verkopen op Curacao. Na nog wat werkzaamheden gedaan te hebben, zijn we eerst nog 4 nachtjes in THE RITZ geweest en op 15 februari naar Nederland gevlogen. 12 verhuisdozen met spullen uit de boot hebben we via Caribbean Cargo laten verschepen naar Nederland. Zelf hadden we 4 trolly’s bagage bij ons. Na een paar dagen bij Jasper en Alice in De Meern zijn we nu in ons appartement in Groningen.

Damsterkade in Groningen, appartement verkocht

boot staat te koop op Curacao Marine.

 

 

 

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>