27 maart 2020 Coronavirus en naar de boot

We worden een beetje gek hier, geen werk, behalve maandag en woensdag om 16.30 spoeddienst. Al 2 weken moet iedereen zoveel mogelijk binnen blijven, behalve voor de boodschappen. We hebben maar besloten, nu het wat beter weer wordt, naar de boot te gaan. Gelukkig is de marina in Sleeuwijk open en er is bijna niemand. Op de steiger kun je net 1,5 meter afstand houden. Fred heeft het oude stuurwiel er af gehaald (met veel moeite) en de nieuwe geinstalleerd. Ook hebben we 1 bord waar AQUASUN op staat omgedraaid en onze nieuwe naam er op gezet. FREMA.

 

 

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>