Rondje Nederland van 17 juli t/m 9 sept.2020

Sleeuwijk, via Merwedekanaal naar Vianen, via de Nederrijn naar Culemborg en Wageningen, via de Ijssel naar Doesburg, Deventer en Ketelhaven. Via het Ijsselmeer naar Lemmer. Naar Grou via het Prinses Margrietkanaal en naar Groningen via het van Starkenborgkanaal. Naar Zoutkamp en Oostmahorn via Reitdiep en Lauwersmeer. Naar Dokkum en Grou via de Dokkumer Ee. Via Prinses Margrietkanaal en Houkesloot naar Sneek. Via Johan Frisokanaal naar Staveren. Oversteek naar Den Oever. Daarna Medemblik, Enkhuizen, Marken en Amsterdam. Over de Vecht naar Weesp en Breukelen. Vanaf Oud Zuilen via het Amsterdams Rijnkanaal en Merwedekanaal terug in Sleeuwijk.

Afgelegde afstand = 860 kilometers

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>