5 juli 2021 Willemstad

Na 3 dagen Numansdorp, waar Marian op de fiets( een heel eind fietsen van de Marina naar het industriegebied,  bij de Karwei een thermostaatkraan heeft gekocht en de douche doet het weer, zijn we naar Willemstad gevaren. Een zware oversteek van 3 km!!!!

Fred had vrijdag 4 jachtbedrijven gebeld, of zij ons konden helpen met ons aggregaat. Drinkwaard, over 2 weken pas, ShipInstall idem dito. Gelukkig in Willemstad konden ze maandag aan boord komen. De monteur is 2 uur bezig geweest en het aggregaat liep weer als de beste. Om 17.00 uur weer geprobeerd te starten, noppes, nada!!! Hij komt morgen om 9.00 weer aan boord. Wij koken electrisch en wanneer we geen walstroom hebben is het toch wel handig dat het aggregaat werkt anders kunnen we niet koken. Voor nood hebben we nog wel een wokbrander, maar dat is maar 1 pit. Wanneer we hier weer weggaan is onbekend.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>