18 juli 2021 Gouda en Braassemermeer

We hebben 3 nachten in Gouda gelegen aan de turfsingel in de binnenstad. Was wel aardig. Had er meer van verwacht, vooral het oude centrum.  Wifi is te traag om meer foto’s te laden, dus bij snellere wifi zal ik het weer proberen. Liggen nu bij watersport vereniging Braassemermeer. Het is hier een gekkenhuis van vooral sloepje. We zijn de hele dag al aan het wiebelen. Hopenlijk wordt het na 18.00 weer wat rustiger. Morgen gaan we verder richting Haarlem.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>