3 augustus 2021 Elburg.

In Willemstad is ons aggregaat gerepareerd, maar zondag 25 juli, tijdens het koken voor de kids stopte het aggregaat er mee. Shit. Gelukkig was het eten net klaar. Meteen maandag naar Combi Noord in Joure gebeld en zij hadden een originele Westerbeke oliedrukschakelaar op de planken liggen. Helaas mogen ze niet aan particulieren verkopen, dus hebben we het eerst naar Gebroeders van Enkhuizen in Makkum laten sturen en zij hebben het naar de Bruna in Elburg verstuurd. Vanochtend(3 aug)hebben we het pakketje opgehaald en heeft Fred de schakelaar geinstalleerd. Helaas kon er niet gestart worden, omdat de accu leeg was gelopen. 11.8V is te weinig om te starten. Dus, Marian op de fiets naar een watersportwinkel om een lader te kopen die op 220V de 12V accu weer kan laden. Vanavond, als de accu weer vol is, starten en hopen dat het werkt. Werkt het nog niet, gaan we eerst maar verder en zien we het wel als we terug zijn in Sleeuwijk. Meestal is er walstroom op de kant en anders hebben we nog een wokbrander aan boord. Daan belde ook nog met de vraag, waar zijn jullie? In Elburg. Oh, dan kom ik even langs met Alexander. Zij waren in de buurt van Harderwijk en ze stonden binnen een 1/2 uurtje op de boot. Gezellig. Was voor hun de 1e keer dat ze onze boot in het echt zagen.

 

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>