9 augustus 2021 Urk

Nou, ons aggregaat doet het niet meer. Gelukkig hebben we hier op Urk 16Amp.walstroom en kunnen we dus koken. Heb zelfs een wasje gedaan!!!! Het weer valt vies tegen. Gisteren was het echt heel smerig, koud en heel veel wind. Vandaag hetzelfde. Hopenlijk is het morgen wat beter. We hebben wel alles van de Olympische Spelen gezien op onze TV via Digitenne. We gaan dan naar Lelystad, daarna Muiden en een stukje over de Vecht richting Sleeuwijk.

Op Urk is tegenwoordig een vrij grote marina en kun je dus gewoon in een box liggen als het bordje maar groen is. Wij zijn met ons waarschip in 1986 ook hier geweest en toen had je alleen maar plekken aan de kade en dan meteen 3 schepen dik. Op zondag is hier alles gesloten, dat is dus wel een beetje saai.

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>