16 augustus 2021 Weer thuis.

Van Lelystad, Flevo Marina zijn we over het Ijsselmeer naar Muiderzand gevaren. De volgende dag meteen door via Muiden en de sluis naar Weesp. Tussen Muiden en Weesp hoorden we opeens een hoop geschreeuw…… Nou jah, zeg, is dat Jaap met Ilse??? Op een motorbootje? Ja hoor. Zij zijn gekeerd en we zijn voor  de brug aan de wachtsteiger gaan liggen en hebben 2 uurtjes gekletst. Hartstikke leuk. Ilse heeft nog een foto van onze boot gemaakt tijdens het vertrek.

1e foto is van de Batavia in Lelystad- 2e foto over het Ijsselmeer van Lelystad naar Muiderzand- 3e foto Muiderslot, 4e foto Zeesluis bij Muiden naar de Vecht- 5e en 6e foto onze boot foto’s gemaakt vanaf de boot van Ilse en Jaap.

 

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>