Salute a tutti!!

We hebben weer internet aan boord! Een gunstige aanbieding van Tim, waarbij geen lijken in de kast kunnen zitten. Toch wel erg gemakkelijk om allerlei dingen op te zoeken. We hebben nu b.v. weer koolzuurcilinders voor de SODA-CLUB, eindelijk weer prik. Na 2 1/2 maand alleen maar voor anker te hebben gelegen, zijn we vier dagen in de haven van Cagliari geweest. Reparaties (nieuw stuwdruklager, betere ankerbevestiging voorop de punt gelast), medische zaken, voorraden aanvullen etc. Cagliari zelf heeft een interessante kleine binnenstad, maar voor de rest is het een shabby zootje. Vooral de Marina del Sole is hard toe aan renovatie. Bijna alle steigerplanken zitten los, een kantoor waar alleen maar overal van alles ligt, 1 douche en wc op de kant in een soort tent, en daar betaal je dan 45,00 euro per nacht voor (13.50 meter, maar het tarief is voor 14 meter)

                                                                 p7280002                                       

 

 

 

 

 

 

                                                     p7280007

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>