wij zijn vertrokken

Eindelijk horen jullie weer eens iets van ons. Bijna 3 weken geleden vertrokken wij uit Groningen. Eindelijk. Gezellig door het Reitdiep met Alice en Amelie (dochter en kleindochter van Fred) aan boord naar Oostmahorn. (Lauwersmeer) Mooie tocht door prachting Gronings landschap.
a
van-groningen-naar-oostmahorn-22-juni-2009-024

Alice en Amélie door het Reitdiep

De bedoeling was in Oostmahorn alle laatste zaken af te handelen. Van laatste afscheid van kids, moeder en broertjes, tot overdragen van de auto aan Daan (zoon van Fred), verzamelen laatste reserveonderdelen, ophalen zonnetent (uit Groningen met de landrover van Ed), in ontvangst nemen in installeren van het navigatiesysteem.

daan-jasper-alice-aan-boord-auto-ed-ons-eerste-water-029

Fred achter het stuur van de LandroverDe landrover, onze leenauto van Ed, bijgenaamd de TRACTOR

komt goed van pas, onze zonnetent

ons eerste eigengemaakt water uit het ijsselmeerOns eerste, door de watermaker, gemaakte water uit het Ijsselmeer

De leverancier cq producent van dit systeem heeft er zo’n janboel van gemaakt, dat we nu, 3 weken later, nog zoeken naar een oplossing. Pas vandaag, dinsdag 7 juli, hebben we eindelijk de digitale kaarten en getijden in onze computer. Nu de radar nog…Maar, we zijn op weg, dat is het belangrijkste. Morgen gaan we verder naar Ijmuiden, dan Scheveningen en verder. Het leven aan boord bevalt prima. Er is nog steeds veel te doen. Als alles werkt,zijn we snel uit Scheveningen verdwenen. Eindelijk. Groetjes vanuit Enkhuizen.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>