regen en onweer 3 sept.2010

We liggen voor anker bij het strand van Scalea (39.48.463 N 015.47.123 O) en werden vanochtend wakker om 5.30 uur van de swell en van de regen!!!!! Besloten om hier voorlopig te blijven liggen, dan maar wat wiebelen in plaats van in de regen verder te gaan, geen wind, dus ook nog motoren. Als je op de buienradar Europa of Italie kijkt, zie je wat voor shitweer het hier op dit moment is. We wilden vandaag eigenlijk richting Stromboli, zodat we daar in het donker aankomen om de vulkaan te zien, maar met deze bewolking zie je helemaal niets.  Hopelijk is het morgen beter. Voorlopig liggen we hier stevig met ons anker in het zand. Gisteren probeerden we ten zuiden van Isola di Dino, iets ten noorden van waar we nu liggen,te ankeren. Wel strand maar voor het strand alleen maar rotsen onder water. Twee keer geprobeerd, maar niet gelukt. De tweede keer zat het anker zelfs vast tussen de rotsen en kregen we hem met moeite er weer uit. Ja,Ja, het zeilersleven gaat niet altijd over rozen. Gisteren zat het strand voor ons nog helemaal vol met mensen, nu is het totaal uitgestorven.

This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>